Contact en route

Bijlesinstituut Wiskunde Alkmaar
Hovenierstraat 24
1825 AC Alkmaar
tel 0727078184/0642191866
Contact formulier:


funny_math3

 

6 gedachten over “Contact en route

 1. Irene

  Beste,

  Ik ben momenteel op zoek naar bijles voor financieel management.
  HBO jaar 1.

  Ben ik bij u hiervoor aan het goede adres of doet u echt alleen havo/ vwo?

  Alvast bedankt, Irene Rook

 2. Pieter

  Beste Irene,

  Financieel management is niet mijn specialiteit. Ik kan je wel de wiskunde uitleggen, die hierbij
  wordt gebruikt. Ik geef niet alleen bijles aan VWO/Havo maar ook aan studenten.

  Pieter

 3. Nel Stam

  Beste Pieter,

  Ik ben geïnteresseerd in bijlessen voor het vak natuurkunde voor mijn dochter. Ze gaat over een aantal weken eindexamen HAVO doen en heeft vooral bijles nodig om alle stof van natuurkunde tijdens een examen te kunnen toepassen. Ook heeft ze nog wat onduidelijkheden in het vak wiskunde b. Zou u me spoedig kunnen beantwoorden, zodat mijn dochter nog de nodige steun kan krijgen voor de examens?

  Met vriendelijke groet,

  Nel Stam

  1. Pieter

   Beste mevrouw Stam,

   Ik heb nog wel tijd om bijles aan uw dochter te geven. Het beste kunt u een afspraak met mij maken voor een kort kennismakingsgesprek. Morgen heb ik tijd of anders volgende week? U kunt mij ook bellen,
   0642191866.

   Met vriendelijke groet,

   Pieter Groot

 4. Alwin

  Beste Pieter,
  ik ben een 46 jarige man die serieus overweegt, een VWO wiskunde B voor staatsexamen of WO toelatingstoets (2017) te doen.

  Mijn wiskunde nivo is havo 3, met minimale cijfers (5). Destijds had wiskunde niet mijn interesse, ook dacht ik dat ik het niet kon. Mijn opleidingsnivo is WO, dit jaar verwacht ik mijn bachelors religiewetenschappen verwacht te gaan halen.

  Ik ben op zoek naar een docent die mij gericht kan ondersteunen (obv bijvoorbeeld loi materiaal) het staatsexamen/entree toets te behalen.

 5. admin Bericht auteur

  Beste Alwin,

  Ik zie je reactie nu. We hebben al telefonisch een afspraak gemaakt, dus dan zie ik je a.s. vrijdag.
  Tot dan.

  Groeten van Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *