Wie ben ik

Ik ben Pieter Groot, wonend in Alkmaar.
Ik ben in 1984 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft in het vak Scheikundige Technologie. Mijn bijvakken waren wis- en natuurkunde en ik heb alle vakken gedaan voor een eerste graads- lesbevoegdheid voor de exacte vakken. Daarna heb ik 10 jaar bij het ECN in Petten gewerkt als wetenschappelijk medewerker.
Daarna heb ik mij omgeschoold in de automatisering en ben ik gaan werken bij diverse software bedrijven.
Mijn competenties zijn nauwkeurigheid, onafhankelijkheid en inlevingsvermogen. De laatste jaren is steeds meer de wens gekomen om op een professionele basis bijlessen te gaan geven. Deze bijlessen gaf ik echter al vanaf de middelbare school en ook op de universiteit heb ik de vakdidactiek gedaan om te mogen lesgeven als eerste graads- bevoegde leraar.
Mijn hobby’s zijn tennis, schaken, hardlopen en verre reizen.

dtd09-24603-682x576
Hardlopen: de Dam tot dam loop (41916).